….det jeg ikke kender endnu….

Har du en idé til et samarbejde, så vil jeg gerne høre fra dig. Jeg har erfaring fra skoleverdenen og mindre teatre, så jeg har et umiddelbart kendskab til disse sammenhænges fagligheder, “sprog” og vilkår.

Både som lærer, som koordinator og formidler i den kulturelle branche og i mit frivillige arbejde har jeg kommunikeret med og formidlet til mange forskellige aktører og interessenter og i mange forskellige situationer. Jeg har på den baggrund let ved at skabe dialog og netværk og ved, at det er vigtigt at have øje for alle parters udgangspunkt og tilhørsforhold, når små eller store møder mellem forskellige aktører, fagligheder og frivilligheder skal rammesættes og faciliteres.

I projektledelsessituationer lægger jeg vægt på tydelighed, struktur og overblik med rum for samskabelse, innovation og nye tanker. Jeg har i forskellige sammenhænge i skolen og i forbindelse med kulturformidling og -koordinering drevet og designet projekter og er særligt stærk i fasen, hvor de visuelle idéer skal ned på papiret og konkretiseres i opgavefordelingen, tidsplanen eller i drejebogen – så de derefter kan eksekveres.