Afklaringssamtale

I en travl hverdag med meget produktion kan det skabe overraskende meget værdi at bruge tid på at fordybe sig i at samtale om det, man måske tager for givet – samarbejdet, kollektivet, de fælles værdier. Det får mange ikke gjort, også selvom man er en lille organisation, eller selvom man har arbejdet sammen i mange år.

Jeg har sammensat en række dialog- og refleksionsøvelser, der leder den enkelte eller jer som mindre gruppe gennem et lille afklarings- og sparringsforløb på 2-3 timer. Dette forløb kan godt stå alene, med det kan selvfølgelig også være en del af flere møder eller en længere proces.

Kort fortalt handler forløbet om  at tænke og samtale udfra forskellige modeller, billedkort og spørgsmål. Hermed ledes I hen imod et klarere blik for, hvad der er vigtigt lige nu for jer. Det kan kickstarte et videre forløb, afklare for jer, hvad der er ”det næste skridt”, og det kan sætte ord på og tydeliggøre en vigtig viden om styrker og udfordringer.

Det var virkelig rart at få en form for struktur på mine tanker. Jeg opdagede ikke en masse jeg ikke vidste, men jeg blev klogere på hvad der var vigtigt” – Anne Gry Henningsen. 

Sådan siger Anne Gry Henningsen, kunstnerisk leder af MÆRKVÆRK – teater til teenagere om en sådan afklarings- og sparringssamtale med mig.

Kontakt mig på rikgis@mail.dk og hør mere om, hvordan et sådant forløb kan passe til dine eller jeres behov, og hvad et sådant forløb vil koste.